Κατάλληλο για όλους

Friday, May 23, 2008

Η Κρατική Μαφία

Τώρα καταλαβαίνω, γιατί ορισμένοι εγχώριοι δημοσιογράφοι, έχουν πολλούς μπράβους, ή γιατί απειλούν τον κύριο Λαζόπουλο. Όπως ακούστηκε.

Παραδείγματα όλων αυτών που λένε την αλήθεια, μέσω της λεγόμενης ελευθεροτυπίας, ή ως μορφή τέχνης, δηλαδή σάτιρας. Αυτούς τελικά, τους όντως διάσημους, δεν θα τους αγγίξουν, γιατί θα φανεί τρανταχτά ο λόγος, ακόμη και ως παρενόχληση, στο σπίτι τους π.χ. με επίμονα τηλέφωνα-φάρσες ή δήθεν λάθος… του ΟΤΕ, ….έχοντας μπερδευτεί οι γραμμές. Έτσι απλά… για να σπάνε τα νεύρα όσων λένε την αλήθεια.

Τι κάνουν λοιπόν, οι διώκτες της δημοκρατίας, με τους λιγότερο ή καθόλου, γνωστούς, δημοσιογράφους, αρθρογράφους, Bloggers κλπ; Πρώτα βάζουν κοριό στο καφάο της γειτονιάς, ως γνήσιοι τρομολάγνοι και φορείς απίστευτων φαντασιώσεων ή ψυχολογικών προβλημάτων, εκ μέρους των νόμιμων ματάκηδων όλα αυτά: που δεν έχουν μήτε ζωή, μήτε ούτε καν ένα ταλέντο: παράσιτα δηλαδή!

Μετά την τοποθέτηση κοριού, παίρνουν τηλέφωνα και σε παρενοχλούν. Μα ας τα πάρουμε από την αρχή: πρώτα σε απειλούν κατευθείαν στο σπίτι σου, ώστε να πάψεις να αρθρογραφείς ερασιτεχνικά σε μια εφημερίδα: 26 Ιουλίου 2006, 2 χρόνια μετά (αλλά θα τα πούμε σε δυό μήνες, σχετικά). Τηλεφωνούν σπίτι σου επίμονα, με σύστημα, παρενοχλώντας σε. Έως παρακολουθώντας σε με πολιτικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, τύποι με κινητά στο δρόμο, δήθεν στεκόμενοι άσκοπα. Κι άλλες τέτοιες επιπολαιότητες εκ μέρους φαντασιόπληκτων ατόμων. Απλά γιατί, αφότου σε εκφόβισαν, απευθείας στο σπίτι σου για να πάψεις να αρθρογραφείς σε μια εφημερίδα, εσύ δεν το έβαλες κάτω, αρχίζοντας να αρθρογραφείς στο ίντερνετ. Το επόμενο που κάνουν είναι να αφήνουν απειλητικά μηνύματα στο Blog σου, του στυλ, warning! Κι άλλες τέτοιες, μαλακίες. Κατόπιν, έχοντας σταθμεύσει ένα φορτηγάκι, μόνιμα, έξω από το σπίτι σου, υποκλέπτουν το σήμα της συσκευής που συνδέεσαι στο ίντερνετ, ψάχνοντας στον σκληρό σου δίσκο. Ή αλλάζοντας την ανάλυση της οθόνης ή κουνώντας τον κειμενογράφο πάνω κάτω ή την ιστοσελίδα, για να σου δείξουν πως οι νόμιμοι ρουφιάνοι είναι πιο ισχυροί από το ονειροπόλο αρθρογράφο, και δει άνεργο πολίτη, που εξακολουθεί όμως να παραμένει ψηφοφόρος. Προηγουμένως, μυστήρια, επανεμφανίζοντας post σου, σβησμένα ή ενημερώνεσαι πως θα κάνει ένα μήνα, να σβηστεί κάποιο που διέγραψες. Είσαι πολίτης βλέπεις, άρα μπορούν! να σε ποδοπατήσουν. Απλά δεν μας λένε, μιλώντας για νέους κανόνες στο ίντερνετ με χαιρέκακο ύφος, πως θα έχουν όλους τους κωδικούς στα χέρια τους, θα στήνουν νέα post ή θα αλλάζουν υπάρχοντα, για να στηρίξουν ψευδείς κατηγορίες. Όλα αυτά εναντίον αληθινών Bloggers, εννοώ με σταθερό αριθμό απόψεων, άρθρων, κάθε τόσο. Εξού κι εκείνο το σηματάκι στην ιστοσελίδα, περί αναφοράς απορρήτου. Όταν κάποιος μιλά, τόσο, ώστε να ενοχλεί…...

Όσο βαρύς κι αν φαίνεται ο τίτλος, είναι συνέπεια παρενόχλησης εκ μέρους όλων εκείνων των φαντασιόπληκτων, που χωρίς Θεό, δεν δέχονται να τους δείχνεις τα χάλια τους. Οπότε για χρόνια και χρόνια, μετά τους κοριούς, ακόμη και σε ποδήλατα, προσπαθούν τώρα να επιβάλλουν τη λογοκρισία στο ίντερνετ,. Ως ξανά, οι πρώτοι ρεζίληδες, παγκοσμίως, που προσπαθούν να πολεμήσουν στην Ελλάδα, τον νέο τύπο έκφρασης, ως Blog παράθεση απόψεων και σάτιρας. Απλά οι φαντασιόπληκτοι προσπαθούν να κλείσουν τα νέα μυαλά, ως απόρροια του λαϊκού ρητού: η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της. Όπως είπε κάποιος ..ανώνυμος: ο δειλός παρενοχλεί αυτόν που δεν μπορεί να του κάνει τίποτα: οι Bloggers στην δειλή, χουντική εξουσία. Που κλείνει τα μάτια στους προδότες, τους μιζαδόρους, τους ανώμαλους παιδεραστές με οικονομική επιφάνεια. Σ’ αυτούς που τρώνε με χρυσά κουτάλια ή δυναστεύουν το λαό με την ακρίβεια ή τον ποτίζουν λάδι μηχανής. Αυτή είναι η Κρατική Μαφία, των παρενοχλήσεων. Η Κρατική, νέα χούντα που με τα όργανα της, παρενοχλεί για χρόνια, με σταθερά οχήματα και πρόσωπα, πολίτες που χρησιμοποιούν το 100% του εγκεφάλου τους.

Όλα αυτά λοιπόν, για να μην νομίζουν μερικοί, πως μπορούν να φοβίσουν, ορισμένους. Τρία νέα άρθρα, χωρίς φωτογραφίες, έτσι για την ιδέα της δημοσιογραφίας. Μη έχοντας ξεχάσει το πρόσφατο παράδειγμα του blogger τον οποίο παρακολουθούσανε παρανόμως, χωρίς επίσης, λόγο, βγαίνοντας σε όλα τα κανάλια το πρόσωπο του. Λάμποντας η αλήθεια ενός ελεύθερου ανθρώπου.


Γεράσιμος Μηνάς 2008

0 Comments:

Post a Comment

<< Home