Κατάλληλο για όλους

Monday, April 16, 2007

Πολιτισμός.
Ένα ανθρώπινο μπουρδέλο

Πέρα απ’ το ότι βύθισαν επίτηδες το SEA DIAMOND, στη Σαντορίνη, όταν ένας πολιτικός έχει προβλήματα από τον αντίκτυπο, γιγάντων, νέων σκανδάλων, πράττει το εξής απλό: παίρνει τηλέφωνο τον πρέσβη των ΗΠΑ, και του λέει να ψεκάσουν με αποχαυνωτικό αέριο, Αττική, συμπρωτεύουσα κλπ. Εξάλλου, μεταξύ τους, είναι άνετα συνεννοημένοι, για το λόγο, ότι οι Έλληνες πολιτικοί πρέπει να συνεχίσουν να …υπάρχουν..
Τη διαφθορά μπορείς να την προκαλέσεις, σύμφωνα με το αντικείμενο του πόθου σου. Είτε επιφέρει τρομολαγνεία, με συνέπεια, παρακολούθηση ανθρώπων, από τεμπέληδες. Είτε είναι ο ανθελλληνισμός, από πεποίθηση ή λόγω χρηματισμού. Γενικότερα η άνετη ζωή. να έχεις πολλές γυναίκες –ότι κι αν σημαίνει, με κακό τρόπο, ετούτο. Το ΕΣΡ να χρηματίζεται από τις δισκογραφικές εταιρείες, για να μη ρίξει καραμπινάτο πρόστιμο στο ALTER, για την εκπομπή Jetaime, της 11 Απρίλη 2007. Όπου θύμιζε πιάτσα Συγγρού, για πόρνες. Όλα αυτά, πολύ νωρίς το βράδυ. Βρίσκοντας «δουλειά για το σπίτι», οι κάθε είδους ανώμαλοι και ματάκηδες. Οι οποίοι, αργότερα, ή αμέσως μετά, θα βγουν στους δρόμους, βιάζοντας, ότι ανθρώπινο καταφέρουν να απομονώσουν. Σε πυλωτές πολυκατοικιών. Πάρκα. Ασανσέρ. Πλοία της γραμμής κλπ.
Γιατί απορείτε για το ότι οι άνθρωποι έχουν τρελαθεί, άντρες και γυναίκες. Φυσικό είναι, με όλες αυτές τις τσόντες σε αθλητικές εφημερίδες, ή ως συνοδευτικό υλικό, σοβαρών φυλλάδων, της λεγόμενης τέταρτης εξουσίας, του τύπου. Ένα κομματόσκυλο και τίποτε άλλο.
Απορείτε γιατί τα παιδιά σας πονήρεψαν, τόσο απίστευτα, στην εφηβεία τους ή και μικρότερα. Γιατί εγκυμονούν, ανήλικες. Σε μια Κοινωνία, όπου η γύμνια είναι δώρο, καθημερινό, πέρα από τη «δουλειά στο σπίτι», όσων δεν έχουν ξεπεράσει αυτή την αηδιαστικά, προσωπική μορφή, σεξουαλικής ικανοποίησης. Με συνέπεια να προκύπτει το τρίτο φύλο.
Η γύμνια χαρίζεται όπου κι αν κοιτάξεις, αφού προέρχεται από τις γυναίκες. Οι οποίες σκανδαλίζουν, αθώους και μη, άντρες, με τα ντεκολτέ και το όποιο προκλητικό, ντύσιμο, λες και είναι έτοιμες, στο σημείο που θα πέσουν στο οπτικό σου πεδίο, να κάνουν, αμέσως, σέξ. Λες και η Κοινωνία είναι ένα απέραντο κρεβάτι. Ένα αδήλωτο μπουρδέλο.
Συγχωρέστε την οργή μου, αλλά δεν άντεχα αν δεν τα έγραφα αυτά. Ιδιαίτερα εξαιτίας, της εκπομπής Jetaime, πραγματοποιώντας ζάπιγκ, στα διαλλείματα της ταινίας που έβλεπα, στο Star Channel: μιας ταινίας με την Julia Roberts και έναν γνωστό άλλο, ηθοποιό.
Η λεγόμενη πορνεία του ντυσίματος, ούπς, γδυσίματος ήθελα να πω, του γυναικείου ντυσίματος, ώπ, εννοούσα, γδυσίματος, που συναντάς ακόμη και σε συγγενικά σου πρόσωπα. Καταντώντας σε μεγάλο βαθμό, η καθημερινή μας διαβίωση, μια πρόκληση. Ένα απέραντο μπουρδέλο, με χρηματισμό ή σε κατάσταση απιστίας. Μιας και ορισμένοι δεν έχουν εγκέφαλο, παρά μιμούνται ότι βλέπουν μες το σπίτι τους. Π.χ. ακούνε τους γονείς τους να βγάζουν τα μάτια τους, στην κουζίνα. Σε άλλη περίπτωση, να βγαίνουν και το μάτι των γονιών, να είναι πονηρό, για πρόσωπα ξένα.
Έστω κι αν ήταν κλειστή η τηλεόραση, ή δεν συναντούσες αφίσες με εσώρουχα, στα πιο απίθανα σημεία. Τέτοιο νταβατζιλίκι, τόση ανοχή από τις μυαλωμένες γυναίκες, που δεν αμφιβάλλω πως υπάρχουν. Ξεχάσατε το φεμινιστικό κίνημα. Δεν αγωνίζεστε για μια σεμνή κοινωνία. Αντίθετα, μόνο το δικαίωμα στη γύμνια!! Διαφημίζεται. Σε σημείο, ότι ώρα κι αν ανοίξεις την τηλεόραση, αν θες να δεις μπούστο ή μπούτι, σε κοινή θέα, να είναι εφικτό. Τα απόκρυφα γυναικών, σε κοινή θέα, σε διαφημίσεις για κορσέδες. Τηλεμάρκετιγκ με όργανα γυμναστικής, όπου οι γυναίκες φορούν αποκαλυπτικά σόρτς ή και μαγιό. Όλα ετούτα προς διαφθορά της πνευματικής ισορροπίας των αντρών, ώστε να τους απασχολεί περισσότερο η «δουλειά στο σπίτι», μειώνοντας την φαιά τους ουσία, η οποία έλλειψη, θα τους απαγορεύσει να ενδιαφέρονται για τα κοινά, να ψηφίζουν με διάκριση. Να είναι δυνατοί μέσα τους.
Αντίθετα, μόνο πονηριά. Ειδήσεις βιασμού, και γριών.
Περιοδικά σε κάθε σημείο, με γυμνά εξώφυλλα. Συσκευασίες προϊόντων, με ημίγυμνες γυναίκες. Μια ανισορροπία. Συζητήσεις μόνο για σέξ. Μια θολούρα στα μυαλά, αντρών και γυναικών. Ένας πολιτισμός μπουρδέλο, κυριολεχτικά, αδιαφορώντας για αρρώστιες, πίστη, μονογαμία. Και μη μου πείτε πως είναι φυσικό πράγμα να δείχνει μια γυναίκα, τι καλλίγραμμο διαθέτει. Πως είναι θηλυκό. Τι είστε τελικά. Ανεξάρτητες ή δέσμιες των ορμονών σας; Πρέπει ν’ αρχίσετε να κατηγορείτε, που ο νόμος της προσβολής δημοσίας αιδούς, δεν εμπεριέχει τον όρο: προκλητικό. Ότι προκαλεί σε αθώους και μη, άντρες. Μετά φοβάστε να κυκλοφορήσετε μόνες σας. Αποφασίστε τι θέλετε.
Εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να βλέπω τα χάλια σας. Θα αναφέρω την ανηθικότητα σας, μια και αγνοείτε τι σημαίνει, αμαρτία: Μετάδοση στην τηλεόραση, από εκκλησία, σχεδόν μεσάνυχτα Μεγάλο Σάββατο. Ούτε που θυμάμαι, έτσι ενδεικτικά, για να δω την κατάντια σας, πόσα αβυσσαλέα ντεκολτέ, μέτρησα. Κανείς φραγμός, πια; Τίποτα; μέτρο, γιοκ; Θα χαλάσω και σάλιο, να σας φτύσω.
Να σας χαίρονται οι γονείς σας, για τη γύμνια σας. Κατά μάνα, κατά κόρη, που λέει και ο σοφός λαός. Μετά απορείτε γιατί δε βρίσκετε άντρα, να παντρευτείτε. Ω! Είστε μόνες. Μπου χού. Για συνέλθετε, λέω εγώ. Άντε μπράβο. Αρκετά. Ως εδώ.
Να χαίρεστε το μπουρδέλο σας. Εγώ δε θα πάρω.
Γεράσιμος Μηνάς 2007

0 Comments:

Post a Comment

<< Home